Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

new scrapbooking mini album!!!

Περιοδος αποκριάς. Τα περισσότερα σχολεία κάνουν κάποιο πάρτι. Οι σύλλογοι γονένων μαζεύουν δωράκια για να τα βάλουν σε λοτταρία. Ο δικός μας σύλλογος γονέων μου ζήτησε να φτίαξω ένα μινι αλμπουμ με αυτό τον σκοπό. Η χαρά μου μεγάλη.
Ηθελα να φτιάξω κατι χαρούμενο, οχι παιδικό.. κατι που να εβγαζε την ψυχη μου διάθεση, κατι ρομαντικό κατι που να σε κάνει να αναπολεις (?). Δεν ξέρω φυσικά αν τα καταφερα να δειξω ολα τα συναισθηματα μου... Περιεργο ετσι? Παντα μα παντα βαζω το συναίσθημα στο οποιοδηποτε αλμπουμακι φτιάχνω.
Αρχικά επρεπε να επιλέξω τα χαρτια μου. Η αληθεια ειναι οτι μου φαινονταν πολυ μουντα... σαν να μην μπορουσα να τα συνδυασω... Ξανακοιταξα με ηρεμια και χαλαρή διάθεση τις κουτες μου και τελικα οπως παντα μου εκαναν κλικ οι συλλογες της prima. Αγαπημενη εταιρία...
Βασική συλλογη η Madeline... λιγο απο botanical...λιγο melody και λιγο απο  c est la vie της MF.
Ετοιμαζω βαλιτσακι με καλουδια και παω στην κολλητη επι 27 συναπτα ετη!!! Καφεδακι, κουτσομπολιο.. εμπνευση... να μου δινει κορδελιτσες λουλουδακια... "Βρε Ζωή μηπως το εξωφυλλο ειναι λιγο μουντο?"... "Κατσε και θα δεις το τελικο αποτελεσμα.. μην προτρεχεις". Οργασμος δημιουργιας. Να σχεδιαζω, να κοβω, να συνδυαζω, να τα κοιταζω.. να πινω μια γουλια καφε και να αποφασιζω οτι κατι δεν μου αρεσει... αλλαγη στην αλλαγη... Συνδυασμοι χρωματων σχηματων. 
Το τελικο αποτελεσμα? Ακριβως οπως το ηθελα, οπως το φανταζομουν.
Ελπιζω η μαμα που το πηρε πραγματικα να το ευχαριστηθηκε.




2 σχόλια: